Medevio

Když máme v ordinaci pacienta, nemůžeme se Vám věnovat na telefonu.

V naší ambulanci proto používáme MEDEVIO, zabezpečenou formu komunikace s pacienty. Je k dispozici jako webová a také mobilní aplikace. Naše komunikace s rodinou pacienta tak bude rychlejší a bezpečnější.

Nemusíte opakovaně telefonovat do ambulance, kde zrovna nemůžeme přijmout hovor, protože se věnujeme pacientovi. Požadavky můžete odesílat i mimo pracovní dobu, ozveme se zpět hned, jak to bude možné.

Vzhledem k ochraně osobních údajů již nebude možné komunikovat přes Messenger, Whatsapp a podobné aplikace. Věříme, že nový způsob komunikace vám bude vyhovovat a ušetří čas nám všem. Moc děkujeme za pochopení.

Vyřiďte to online!

V neakutních situacích tak strávíte méně času cestováním nebo v čekárně. Prosím použijte naše Medevio – ozveme se Vám zpátky hned, jak to bude možné, a to v rámci naší pracovní doby.

Pro dotazy, vše kolem OČR a receptů prosím použijte aplikaci Medevio – je dostupná na Vašem počítači i mobilu: App Store nebo Google Play.

Po vytvoření Vašeho rodinného účtu (je to opravdu jednoduché a rychlé) máte k dispozici online webovou aplikaci i mobilní appku. Ta slouží pro rychlou komunikaci s námi – bez nutnosti opakovaně vytáčet telefonní číslo ordinace.

Už se nemusíte snažit dovolat do přetížené ordinace. 

Před návštěvou lékaře si raději rovnou otevřete Medevio. Uvidíte, že spoustu věcí vyřešíte rovnou v něm!

Nebojte, je to bezpečné.

Veškerá komunikace mezi lékařem a pacientem je šifrována stejným způsobem, jaký používají například moderní bankovní instituce.

Stahujte na Google Play a AppStore.